Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Thuis

Zhengzhou KeHui Technology Co., Ltd.

China Zhengzhou KeHui Technology Co., Ltd. certificaten
China Zhengzhou KeHui Technology Co., Ltd. certificaten
Muhammad drukte zijn bevestiging en vertrouwen in de technische sterkte van Kehui-Technologie bij de het ondertekenen ceremonie uit, en toonde duidelijke belangstelling in de ontwikkeling van Kehui-Technologie in het verleden de 23 jaar. Hij verklaarde met de vaste bepaling produ intelligent om te bevorderen en te vernieuwen

—— Muhammad

Recommedation is goed. De ontvangst is professioneel. Manifestatie de opleiding is ook zeer groot. Wens meer online opleiding na het krijgen van de machine.

—— James

Een goede verpakking, ontvangen product goed.

—— Abby

Ik ben online Chatten Nu

Zhengzhou KeHui Technology Co., Ltd.

1 2 3 4 5
Zhengzhou KeHui Technology Co., Ltd. Zhengzhou KeHui Technology Co., Ltd. Zhengzhou KeHui Technology Co., Ltd. Zhengzhou KeHui Technology Co., Ltd. Zhengzhou KeHui Technology Co., Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : kehui
Aantal werknemers : 500~1000
Jaarlijkse omzet : 45,000,000-50,000,000
Opgericht Jaar : 1996
Export pct : 80% - 90%

Co. van de Kehuitechnologie, Ltd is een professionele geïntegreerde leverancier van de projectoplossing op intelligente die lasseninstallatie, in China „Centrale Stad wordt gevestigd“ - Zhengzhou-Stad. Sinds 1996, geconcentreerd op de ontwikkeling en de productie van diverse types van intelligent lassen.

 

China Zhengzhou KeHui Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

23 jaar van technologieaccumulatie bij het intelligente lassen sinds 1996. Wij hebben hoofdkerntechnologie van lassen aangezien de kern van intelligentievervaardiging, ook het meest efficiënte en belangrijkste pijnlijke punt in de industrie is.

 

Onze producten omvatten: Robotproductielijn, Automatische Lassenproductielijn, Robotachtige Automatiseringssystemen, Robots in Automobielindustrie, Robotachtige Lassensystemen, Geautomatiseerde Lassensystemen, Geautomatiseerde Pakhuisoplossingen, Systemen van het Boiler de Robotachtige Lassen, Kaderstructuur Geautomatiseerde Lassende Systemen, het Robotachtige Systeem van Emmers Schone Palletizer

 

China Zhengzhou KeHui Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

Co. van de Kehuitechnologie, Ltd bezit vier vervaardigingskelderverdiepingen in China, bedraagt 26000 m2, heeft Elke kelderverdieping arbeiders ervaren, geschikt voor technische programmering, plaatsbouw, vervaardiging, technische ondersteuning, installatie, het opdragen en systeemintegratie geweest. Voorts konden het aandeelmiddel en goed de samenwerking groot project sterk steunen.

Co. van de Kehuitechnologie, Ltd bezit soorten verwerkingsmateriaal om de automobiele nauwkeurigheid van het lassenmateriaal, zoals 5 reeksen CNC machinaal bewerkend centrum, 20 reeksen NC-molenaar, 10 reeksen NC-schuim, 20 draadschaar en 5 reeksen machinaal bewerkend centrum of ander NC-materiaal te ontmoeten. Inspectiemateriaal, 1 vastgestelde laserdrijver en 5 reeksen van FARO drie gecoördineerde metende machine, waarborgen die efficiency en materiaalprecisie verwerken.

 

China Zhengzhou KeHui Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

De prestaties van het kwaliteitsproduct en de goede reputatie, onze producten zijn niet alleen succesvolle verkoop in China, en gevoerd naar meer dan 120 landen en gebieden in de wereld uit, die omvatten: Duitsland, Japan, Italië, Rusland, Japan, Zuid-Korea, Turkije, Brazilië, India, de Verenigde Arabische Emiraten, Saudi-Arabië en andere landen, de producten zijn onderworpen aan groot welkom en een lof.

 

China Zhengzhou KeHui Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

 

Ons doel is eenvoudig: de beste machines aan de beste prijzen verkopen, en verstrekt industrie-leidende klantenservice. Wij worden persoonlijk om elk van onze klanten te kennen, en wij weten het hoe te om het waardevolste deel van onze zaken te ontdekken, om anderen te helpen hun doelstellingen bereiken.
 
Voor meer gedetailleerde informatie over onze industriële automatisering te aarzelen het materiaal, gelieve niet om ons te contacteren! Wij stemmen in met uw onderzoeken, en verheugen ons op het werken met u.
 
Contactgegevens
Zhengzhou KeHui Technology Co., Ltd.

Tel.: 86--19939283994

Fax: 86-371-5657-6016

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)