Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Zhengzhou KeHui Technology Co., Ltd.
Thuis ProductenAutomatische Lassenproductielijn

Volledig Automatische Lassenproductielijn voor Bulldozerstraal en Tippende Emmer

China Zhengzhou KeHui Technology Co., Ltd. certificaten
China Zhengzhou KeHui Technology Co., Ltd. certificaten
Muhammad drukte zijn bevestiging en vertrouwen in de technische sterkte van Kehui-Technologie bij de het ondertekenen ceremonie uit, en toonde duidelijke belangstelling in de ontwikkeling van Kehui-Technologie in het verleden de 23 jaar. Hij verklaarde met de vaste bepaling produ intelligent om te bevorderen en te vernieuwen

—— Muhammad

Recommedation is goed. De ontvangst is professioneel. Manifestatie de opleiding is ook zeer groot. Wens meer online opleiding na het krijgen van de machine.

—— James

Een goede verpakking, ontvangen product goed.

—— Abby

Ik ben online Chatten Nu

Volledig Automatische Lassenproductielijn voor Bulldozerstraal en Tippende Emmer

Fully Automatic Welding Production Line For Bulldozer Beam And Tipping Bucket
Fully Automatic Welding Production Line For Bulldozer Beam And Tipping Bucket Fully Automatic Welding Production Line For Bulldozer Beam And Tipping Bucket

Grote Afbeelding :  Volledig Automatische Lassenproductielijn voor Bulldozerstraal en Tippende Emmer

Productdetails:

Plaats van herkomst: Henan, China
Merknaam: Kehui
Certificering: ISO9001, CE, CU-TR

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Verpakking Details: In houten doos
Betalingscondities: L/C, T/T, MoneyGram, WestUnion
Gedetailleerde productomschrijving
Hoog licht:

Geautomatiseerde assemblagelijn

,

autolopende band

Bulldozerstraal en tippende automatische lassenpost

Korte Inleiding

De bulldozerstraal en de tippende post van het emmer automatische lassen keuren twee omgekeerde robots, twee reeksen inrichtingen en externe het lopen schachten goed. De verrichting van de dubbel-machine dubbel-post volgens milieu ter plaatse wordt ontworpen, het waarborgt volledig en lassenkwaliteit sla, en realiseert het automatische lassen van de bulldozerstraal en de tippende emmer die. De toevoeging van het robot het lopen systeem staat de robot toe om in veelvoudige posten te werken, wat de het werk straal van de robot uitbreidt en het lassenprocédé van grote delen tevredenstelt. Het servoinstelmechanisme zorgt ervoor dat de las zoveel mogelijk in een stabiele staat is, die aan de lasvorming die voordelig is, verder de lassenefficiency van de robot verbeteren en de productiekost verminderen.
 
Toepassingsgebieden:
De bulldozerstraal en de tippende automatische lassenpost worden wijd gebruikt in het lassen van techniekmachines, het machinaal bewerken, automobiel, ruimtevaart, drukvaten, de verwerking van het bladmetaal, chassiskabinetten, staalstructuren en andere industrieën.
 
Productparameters:

Het plaatsen nauwkeurigheid ± 0.25mm
Lassensnelheid 5 ~ 50mm/s
De robot herhaalt het plaatsen nauwkeurigheid ±0.1mm


Productvoordeel:
1. Hoge graad van automatisering, goede flexibiliteit, grote geheugencapaciteit, het eenvoudige onderwijs
Het kan diverse plaatsende werkstukken installeren of het vastklemmen de mechanismen, heeft aaneenschakelingsbesturingsinterface en overeenkomstige zelfbeschermingsfunctie, gecentraliseerde controle en het coördinatiewerk. Het kan snel volgens veranderingen in productietaken en productiemilieu worden aangepast, aanpassend aan kleine en middelgrote partijen en veelvoudige verscheidenheden. Productietaken.
 
2. Dragende lassentang met ingebouwde transformator, hoog rendement en stabiele lassenkwaliteit
De lassen lopende snelheid kan worden aangepast, heeft goede structurele starheid, verzekert effectief snel lassen, en gebruikt het voordeel van snelle servoomwentelingssnelheid, die bevorderlijker is voor dwarslassen, en verbetert beduidend de lassenkwaliteit en de efficiency van het werkstuk. De het plaatsen nauwkeurigheid is hoog (±0.25mm) de lassenkwaliteit te verzekeren, is de snelheid van het vleklassen aangepast door de productielijn, en de volledige betrouwbaarheid is goed.
 
3. Verbeter beduidend productieefficiency en significante economische voordelen
Het gehele systeem keurt de robot van het dubbel-postlassen goed. En lassen, demontage die, die kan onafhankelijk zonder wederzijdse interferentie worden voltooid vastklemmen het behandelen. Het kan ononderbroken lassen voor alle weersomstandigheden realiseren, zeer productieefficiency verbeteren en beduidend economische voordelen verbeteren. Snel het volledige plaatsen met meerdere balies met kleine hoogte, die ononderbroken „onbemande productie“ 24 uren kan bereiken.
 
4, het installatiegebied zijn klein, is de het werkruimte groot
Verbeter materiaalgebruik, minder materiaal en vloerruimte. Volgens de aanpassing van lassenverrichtingen, kan de verwerking van vereiste delen op tijd worden geschikt, daardoor verminderend de inventaris van spaties en producten, daardoor verminderend de overeenkomstige fondsen en de trefpunten.
 
Productstructuur:
De gehele reeks van bulldozerstraal en tippende automatische lassenpost bestaat uit het systeem van de lassenrobot, servoinstelmechanisme, systeemcontrolemechanisme, touch screen, lassencontrolemechanisme, de eenheid van het lassenkanon (lassenkanon en transformator), reizend mechanisme en lassend hulpmateriaal (koude voeding, samengeperste luchteenheid), het gordijn van het veiligheidslicht, koelwatereenheid, elektrode het kleden zich apparaat, ontruimende kanondraadschaar, opheffende zonneblinden).
 
Technische parameter

Nr Punt parameter
1 De grootte van het het werkstuk Kan volgens de het werkstukgrootte van de gebruiker worden ontworpen
2 Werk stukgewicht Kan volgens gebruikersvereisten worden ontworpen
3 Lassensnelheid Neem over het algemeen 5 ~ 50mm/s, volgens de grootte van de las
4 De robot herhaalt het plaatsen nauwkeurigheid ±0.1mm
5 Herhaalde het plaatsen nauwkeurigheid van het bewegen van mechanisme ±0.15mm
6 Het instelmechanisme herhaalt het plaatsen nauwkeurigheid ±0.3

 

Contactgegevens
Zhengzhou KeHui Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: info@zzkehui.com

Tel.: +8615838218715

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)